Referenciák

 

ELAN házak

Dunaharasztin, a Határ úti lakóterületen és a Bezerédi lakóparkban, zöldövezeti környezetben 4 illetve 3 lakásos sorházakat építettünk 2006. és 2007. évben. A lakások beosztásai:
Földszinten: előszoba, fürdőszoba Wc-vel, nappali-konyha-étkező
+ külső tároló vagy garázs
Emeleten: közlekedő, fürdőszoba Wc-vel, gardrób, 2 ill. 3 félszoba

Az építkezés ezzel még nem állt meg, további sorházak kivitelezését tervezzük a Bezerédi lakóparkban.

Anna-ház

Dunaharaszti ezen részének építését az utcafronti, zárt beépítés jellemzi, ehhez az építési stílushoz alkalmazkodva terveztük az épületet. A társasházi lakókat és az üzletekbe látogatókat belül átriumos megoldású, szökőkutas, parkosított belső tér várja. A ház pince részében, teremgarázsában gépkocsi-beállóhelyek és tárolók kerültek kialakításra, melyeket a lakástulajdonosok meg is vásárolhattak. A lakások önállóságát egyedi mérőórák biztosítják, a fűtés, valamint a felhasznált hideg-, és melegvíz mérése is lakásonként történik.
Dunaharaszti meghatározó színfoltjává vált az Anna-ház.

 

Viktória-üzletház

A társasház rendkívül, kellemes, nyugodt, családi házas környezetben létesült, megépülésével a fiatalosabb életstílusra vágyók igényeit elégítettük ki. Az épület földszintjén 7 üzlet került kialakításra, az emeleten pedig 7 lakás. A lakások önállóságát egyedi mérőórák biztosítják, a fűtés, valamint a felhasznált hideg-, és melegvíz mérése is lakásonként történik. A Viktória-üzletház látja el a mintegy 1000 fő bevásárlási és szolgáltatási igényeit.

 

Családi házak

A telektulajdonosok megrendelése alapján az alábbi családi házak készültek cégünk generál-kivitelezésében.

 

Egyéb sorházak

6 lakásos sorház, generál-kivitelezésben
A sorházban egyenként kétszintes, 168 nm-es, kertkapcsolatos, teraszos lakások kerültek kialakításra, melyekhez elektromos, távirányításos emelővel működő garázsok is tartoznak.
3X3 lakásos sorház, generál-kivitelezésben
A sorházban 65-75 nm-es, két-háromszobás lakások találhatóak, melyekhez elektromos, távirányításos emelővel működő garázsok vagy tárolók is tartoznak. Mindegyik lakás teraszos, kertkapcsolatos.

 

Bezerédi lakópark I-VI. ütem

2000. évben indult el a Dunaharaszti városképét is meghatározó Bezerédi lakópark megvalósításának első üteme, amelynek során 59 összközművel ellátott telek kialakítására került sor.
A következő évek során továbbfejlesztett projekt eredményeként a II. fázisban 60, a III. fázisban 24, a IV. fázisban 117 ugyancsak összközműves, beépítésre alkalmas telekkel gazdagodott Dunaharaszti városa s elkészültek a területet behálózó és körbevevő, korszerű, energiatakarékos közvilágítással és csapadékelvezető árkokkal ellátott, aszfaltozott utak és gépkocsi-beállók. Az V. ütemben körülbelül 54 család számára biztosítottunk letelepedést, majd 2006-2007. évben tovább folytattuk a terület fejlesztését a VI. ütemmel.
Gyakorlatilag egy új városrész keletkezett a 21. század településfejlesztési-környezeti elvárásainak és a legszigorúbb uniós előírásoknak is maradéktalanul megfelelően kialakított területen.

 

Határ úti lakóterület I-II. ütem

A Határ úton, első ütemben 2002. illetve 2003. évben, 29 közművesített, szilárd útburkolattal ellátott telket adtunk át. A második ütemben, 2004-ben további 40 telket kínáltunk a Dunaharasztira letelepülni szándékozóknak, amelyeken már állnak a családi házak, sorházak vagy társasházak.

 

 

Duna-BauBer Kft. 2007. - Minden jog fenntartva - Webforma Media